Wat is een bedrijfswagenverzekering

Met een bedrijfswagenverzekering ben jij als ondernemer verzekerd voor schade die jouw voertuigen maken bij andere weggebruikers. Je kan ervoor kiezen om ook schade aan je eigen voertuigen mee te verzekeren. Deze verzekering is ideaal als je meerdere voertuigen tot je beschikking hebt en deze allemaal onder dezelfde polis wil onderbrengen.

Hoe werk het?

Wij vergelijken de premie voor een autoverzekering bij zo’n 70 verzekeraars. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor u. De premie is echter niet het enige wat belangrijk is. Ook de polisvoorwaarden zijn belangrijk. Daarom kunt u ook deze bij ons vergelijken. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met een van onze adviseurs. Zij zullen een aantal verzekeringen bij u aanbieden, waaruit u zelf een keuze kan maken.

Waarom kiezen voor ons

EEN
contactpersoon

3000+
verzekeringen

GROOT
aanbod

Pakketkorting

Het afsluiten van meerdere verzekeringen bij ons biedt niet alleen gemak en overzicht, maar kan ook leiden tot aantrekkelijke pakketkortingen die kunnen oplopen tot 10%. Door meerdere verzekeringen bij ons onder te brengen, profiteer je van een flinke besparing op je premiekosten. Daarnaast zorgt het bundelen van verzekeringen ervoor dat je maar één aanspreekpunt hebt voor al je verzekeringszaken, wat het beheer van je polissen veel eenvoudiger maakt. Maak gebruik van onze pakketkorting en sluit vandaag nog meerdere verzekeringen bij ons af!

Onze experts

Onze verzekerings- en financieringsadviseurs helpen je graag met goed, transparant en eerlijk advies. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

BELINDA NOORLANDER

BERT WESTERVELD

FATIHA FARISSI

DAAN ADEGEEST

STEIN JOCHEMS

ANDRE DE GIER

FELICIA VERKAIK

CORA ROMBOUT

PATRICIA KORTESCHIEL

KIM HELMSTRIJD

ASTRID BRAS

DEMI HOUTVEEN

MARIJN VAN DAATSELAAR

JARO DECKERS

JAN BAHLMAN

Ondernemers bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show