Zakenreisverzekering

Vergelijk hier online uw zakenreisverzekering

Wie vaak op reis gaat doet er goed aan om een reisverzekering af te sluiten. Een particuliere reisverzekering heeft echter niet per se de beste dekking voor een zakelijke reis. Als je naar het buitenland gaat voor zakelijke doeleinden is verstandig om je in te dekken tegen financiële risico’s door een zakenreisverzekering af te sluiten. Een zakenreisverzekering biedt vergoedingen die niet in te denken zijn bij een particuliere reisverzekering. Zo kun je bij ziekte vaak een vergoeding ontvangen wanneer je een vervanger stuurt.

Goedkoopste zakenreisverzekering

De zakenreisverzekering is bedoeld voor buitenlandse reizen voor bijvoorbeeld beurzen, het bezoeken van zakenrelaties of congressen. Het voordeel van een zakenreisverzekering is dat deze vaak ook werkzaamheden in het buitenland dekt. Veel verzekeraars bieden een zakenreisverzekering aan als extra optie bij een doorlopende reisverzekering.

Wellicht ook interessant

AUTO
verzekering

PRIVE
verzekeringen

ZAKELIJK
AUTO
financieren

Ondernemers bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show