Op onze website vind je informatie over onze diensten en producten
De informatie op onze website is met zorg door ons samengesteld. Ons doel is dat alle informatie juist is, maar er kan altijd een fout in de informatie staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van een fout. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico. Kom je een fout tegen? We zouden het op prijs stellen als je ons hiervan op de hoogte wil brengen.  jepriveverzekeringen.nl houdt te allen tijde het recht voorbehouden om de informatie op de site te veranderen.

De rechten en plichten van jebedrijfsverzekeringen.nl én onze klanten staan in de Dienstenwijzer beschreven.

Onze site valt onder auteursrecht
jebedrijfsverzekeringen.nl, of andere rechthebbende, behoudt alle rechten met betrekking tot alles wat op de site staat. Dit beslaat onder meer, maar niet uitsluitend, teksten, foto’s, logo’s, (handels)namen en grafisch ontwerp. Zonder schriftelijke toestemming van jebedrijfsverzekeringen.nl is het voor bezoekers niet toegestaan materiaal te kopiëren en te gebruiken.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt
Ons doel is dat bezoekers de informatie goed kunnen zien. Doet de site het niet of niet goed? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

De informatie in onze persoonlijke e-mails is vertrouwelijk
De informatie die je ontvangt in de e-mail mag je niet openbaar maken, kopiëren of verspreiden. Dat mag alleen als wij dat goedkeuren. Is een e-mailbericht niet voor jou bestemd? Wil je het dan verwijderen?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere sites
Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere websites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Ondernemers bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show