Over ons
Over ons

Onze experts

Onze verzekerings- en financieringsadviseurs helpen je graag met goed, transparant en eerlijk advies. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

BELINDA NOORLANDER

BERT WESTERVELD

FATIHA FARISSI

DAAN ADEGEEST

CORNELIS TAKKEBOS

ANDRE DE GIER

FELICIA VERKAIK

CORA ROMBOUT

Onafhankelijk 

 Jebedrijfsverzekeringen.nl is een onafhankelijke adviseur. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productie verplichtingen naar welke verzekeraar dan ook. Dit betekent dat wij altijd op zoek gaan naar de verzekeringen die het beste bij jou past, met de laagste premie en de gunstigste voorwaarden.

Wat maakt ons de beste partner voor jouw verzekeringsvraagstukken? Het is onze core-business om ondernemers te helpen met het afdekken van risico’s die bij het ondernemen horen en we hebben er jarenlange ervaring mee. Wij begrijpen dat je zelf wel wat beters te doen hebt en dat verzekeringen voor jou randzaken zijn die geregeld moeten worden. Daarom helpen wij jou graag eerlijk, efficient en tegen een transparant tarief met jouw bedrijfsverzekeringen.

Onze familie van websites

Bij jebedrijfsverzekering.nl helpen we je niet alleen met de beste zakelijke verzekeringen, we gaan nog veel verder. Zo helpen we je ook graag met het vergelijken en afsluiten van de scherpste privéverzekeringen en zijn we vanuit ons label ‘Financial Lease For You de meest transparante intermediair op het gebied van zakelijke auto financieringen. Deze labels vallen onder de paraplu van moederbedrijf Captive Finance, vanuit waar we ook tal van autobedrijven ondersteunen met de verzekerings- en financieringsaanvragen voor hun klanten.

Ondernemers bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show