ZZP Verzekering

Vergelijk hier online uw ZZP verzekering

Als ZZP-er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achter komt als het al te laat is. Alles te verzekeren is vaak niet nodig, ondernemen is zaken doen voor eigen rekening en risico. Maar een aantal verzekeringen zijn erg verstandig voor de risico’s die men zelf niet kan dragen. Bedenk wel dat verzekeringen die je privé hebt afgesloten geen enkele dekking geven voor jouw werkzaamheden als zelfstandige.

We geven je graag meer informatie over verzekeringen als het gaat om arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid. Maar ook voor alle andere verzekeringen die voor u als ZZP-er interessant kunnen zijn, staan wij voor u klaar. 

Goedkoopste ZZP verzekering

Voor een berekening van uw zakelijke verzekeringen als zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) kunt u hier een berekening maken welke specifiek voor uw bedrijf van toepassing is. Dit betreft het ZZP-verzekeringspakket).

Er wordt een vergelijking gemaakt van een aantal verzekeraars en u kunt het beste pakket voor uzelf en voor uw bedrijf eruit halen!

Wellicht ook interessant

AUTO
verzekering

PRIVE
verzekeringen

ZAKELIJK
AUTO
financieren

Ondernemers bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show